An Unbiased View of بلیط
An Unbiased View of بلیط
Blog Article
منبع عکس: سایت کویرها و بیابانهای ایران (عکاس: قربان چاله سرائی)
صدوق، محمد بن علی، علل الشرایع، منشورات المكتبة الحيدرية و مطبعتها في النجف، بی تا.
خانه تاریخی ملاصدرا از خشت خام و ملاط گل ساخته شده که در سقف گنبدی شکل آن تیرهای چوبی به کارررفته است. این خانه بهصورت شبستانی است که در گرداگرد آن اتاقها قرار دارند.
یکی از دیدنیهای اطراف قم کویر غدیر اسب یا دریاچه نمک غدیر اسب است. این کویر، یکی از سه کویر نکمزار مسیله محسوب میشود که بهشکل دایرهای است و چهار کیلومتر قطر و سه هکتار مساحت دارد.
از طریق پول تیکت میتوانید با قیمت مناسب و کیفیت عالی از خدمات مجموعههای آبی استفاده کنید.
جالب است بدانید که علاوه بر بزرگانی که ذکر شد، در این بارگاه ملکوتی علمای مشهوری نیز به خاک سپرده شدهاند. به آیت الله حایری یزدی (مؤسس حوزه علمیه قم)، آیت الله بروجردی (مؤسس مسجد اعظم و از مراجع بزرگ شیعه)، آیت الله خوانساری، آیت الله گلپایگانی، علامه سید محمد حسین طباطبایی (مولف تفسیر المیزان)، شهید مطهری، آیت الله بهجت، شیخ فضل الله نوری و بزرگان دینی دیگری اشاره کرد.
فاطمه یعقوبی در معرفی ۱۰ باشگاه ورزشی ویژه بانوان در تهران
مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، بیروت، داراحیاءالعربی، ۱۴۰۳ق.
از جمله دیدنیهای اطراف قم میتوان به کاروانسرای سنگی محمدآباد یا کاروانسرای دیر کاج اشاره ??? کرد که در مسیر راههای تاریخی تاریخی قم به ری و ساوه قرار دارد.
[نیازمند منبع] فرزندان عبدالله بن سعد به نامهای آدم، ابوبکر، عبدالملک، یسع، یعقوب و اسحاق از صحابه امام صادق(ع) به شمار رفتهاند.[۷۱] یونس بن عبدالرحمان وکیل امام رضا(ع) و زکریا بن ادریس قمی porn نیز از اهالی قم بودهاند.
explore جاهای دیدنی تهران explore جاهای دیدنی مشهد take a look at جاهای دیدنی کیش take a look at جاهای دیدنی شیراز take a look at جاهای دیدنی اصفهان check out جاهای دیدنی استانبول
[۱۶] خاک قم مقدس است اهل آن از ما ???? ???? ????? ?????? و ما از آنانیم.[۱۷] همچنین امام ششم در دیدار گروهی از اهل ری، اهل ????? ?????? قم را ستود و فرمود «مرحباً باخواننا من اهل قم».[۱۸] و در روایتی دیگر آنان را یاران ???? ????? ?????? اهل بیت معرفی کرده است.[۱۹]
ناصر الشریعه، محمدحسین، تاریخ قم، مقدمه و تعلیق: علی دوانی، قم، دارالفکر، ۱۳۵۰.
قدمت اولیه کاروانسرای دیرگچین به عصر ساسانی میرسد که در دوره صفوی تغییراتی در آن صورت گرفته است. این کاروانسرا، ۱۲ هزار متر مربع وسعت دارد که بنای کاروانسرا با هشت هزار متر مربع را در برگرفته است و شامل ۴۳ حجره، ایوان شاهنشین، حیاط خلوت و هشت شترخانه، منظر شاهى، دو مغازه براى نگهدارى كالا، حمام و مسجد است.